Elke maand kijken we uit wat voor leuke boekenreeks onze juf meebrengt naar de klas. Mees Kees viel alvast ook weer goed in de smaak en kreeg evenveel stemmen als de boeboeksboeken van Marc De Bel, die we in oktober lazen.

Nu staan de boeken van Roald Dahl beschikbaar in onze klas, met klassiekers als Mathilda, de fantastische Meneer Vos, de GVR, Sjakie en de chocoladefabriek. Ook het splinternieuwe boek “Wonka”, dat eigenlijk niet van Roald Dahl zelf is, ligt al goed in de markt in onze klas.

Volgende week woensdag gaan we naar de bibliotheek. Met de jeugdboekenmaand die voor de deur staat, de ideale gelegenheid voor een speurtocht daar en ook de uitgelezen kans voor het uitkiezen van voorleesboeken over “sport en spel”.

In de muzische les gingen we geïnspireerd door het boek Griezels van Roald Dahl aan de slag. Benieuwd naar onze Griezels… met baarden?