Waar we in the Grej of the week geleid en begeleid worden om presentaties te maken, mochten we bij de voorbereiding van onze spreekbeurt eens helemaal zelf beslissen hoe we ons opgekregen (knelpunt)beroep voorstelden. De ambulancier, de loodgieter, de elektricien, de osteopaat, de hovenier, … kennen niet zoveel geheimen meer voor ons. We leerden zelfs heel wat nieuwe begrippen. Onze interesse in heel wat beroepen werd aangewakkerd na het horen van de voor- en nadelen van de jobinhoud.

Verder speurden we naar de antwoorden op de 3e vragenreeks van de Whizzkidswedstrijd, stoomden we ons tijdens de sportles van meester Stijn klaar voor het handbaltornooi van volgende week en mochten we als beloningsactiviteit de klankstaven uittesten.

Carnaval nadert nu ook snel, benieuwd wat er dan voor leuks op het muzische programma staat… .