De laatste schooldagen van 2023 rondden we af met creatieve opdrachten. Zo knutselden we verschillende nieuwjaarsbrieven. We deden ook een één tegen allen waarbij de juffen opdrachten voor ons in petto hadden om samen te werken en dat deden we ook voor het welslagen van alle uitdagingen. Ook de gezelschapsspelletjes kwamen weer tevoorschijn voor een leuke carroussel. Het traditionele kerstfeestje in de klas was natuurlijk de kers op te taart met een lekkere maaltijd, het zingen van Christmassongs, het dankbaar in ontvangst nemen van ons kerstpakje, … .

Deze eerste week van 2024 schoten we alweer uit de startblokken en verdiepten we ons in het jaaroverzicht van 2023. Amaai, wat is er veel gebeurd in de wereld en in België. Verder hadden we het ook over de veiligheid op en rond het spoor en gingen we in duo’s aan de slag om de evolutie van de auto onder de loep te nemen. Tijdens de wiskundelessen werden de bewerkingen tot 10 000 herhaald met gezelschapsspelletjes. Een beetje geluk met de dobbelsteenworp, maar vooral tussenstappen, tempo en de rekenmachine ter controle maakten de spelletjes spannend tot de laatste minuut.