We keken rijkhalzend uit naar de Halloweenperiode in onze klas. Dan stond de boog eens wat minder gespannen, maar werkten we samen om opdrachten/spelletjes tot een goed einde te brengen. We mochten o.a. een vrije presentatie maken over een typische griezelfiguur die bij Halloween hoort. Zo kwamen ook onze juffen nog leuke dingen te weten. We smulden ook van onze zelfgemaakte mummies en zombie-ogen. Er werden dreigbrieven opgesteld en het spelletje “Vlotte geesten” trainde onze alertheid. Ook de smartgames en enkele gezelschapsspelletjes werden vanonder het stof gehaald en met Gravitrax gingen we creatief aan de slag om originele kegelbanen te creëren, waarbij we rekening hielden met de wetten van de zwaartekracht. Deze week sloten we af met het vervolg van de spelletjescarroussel, zodat iedereen elk spelletje eens kon ontdekken. Intussen zijn we ook een nieuwe maand en is er opnieuw een andere boekenreeks die centraal staat in onze klas. Na Superjuffie en de Boeboeksboeken van Marc De Bel zitten we nu met onze neus in “De Waanzinnige Boomhut van … verdiepingen”.