De voorbije weken probeerden we heel wat dingen uit op onze chromebooks. We leerden zo ook een presentatie maken voor een spreekbeurt. Regelmatig werken we samen met het 3e leerjaar in duo’s, maar laatst kregen we een opdracht om ons idool voor te stellen. Informatie, foto’s en zelfs filmpjes maakten onze spreekoefening interessant voor de luisteraars. Bij de jongens waren de voetballers Ronaldo en Messi heel populair, en de meisjes zijn vooral fan van Billy Eilish. We kwamen heel wat te weten van elkaar.

Het aftellen naar de boerderijklas is nu echt begonnen. We weten heel goed waar we naar toe gaan, want we bestudeerden de kaart van BelgiĆ« en van West-Vlaanderen. We weten Kuurne en Zedelgem, met deelgemeente Loppem, (waar de De Pierlapont is) liggen. Onze juffen zeggen dat we mooie herinneringen gaan maken op de boerderij, dus we kijken er met z’n allen echt naar uit!