Nu we 2021 sneller moeten afsluiten, zijn we uit de startblokken geschoten om 2022 goed in te kunnen zetten: onze wensen penden we alvast zorgvuldig neer. In groepjes gingen we ook deze week weer aan de slag met een gevarieerd circuit, samen met het 3e leerjaar. We zijn het samenwerken zo goed gewoon, dat we uitkijken naar die lesmomenten samen. Zo testten we de Gravitrax van Sinterklaas uit, maakten we zelfstandig herhalingsopdrachten van wiskunde en oefenden we ook ook de chromebooks. Maar het allerbelangrijkste: we haalden dus ons beste handschrift boven om een mooie Nieuwjaarsbrief te schrijven. Daarbij mochten we kiezen uit enkele voorbeelden. Hoe de Nieuwjaarsbrief er zal uitzien, dat wordt pas op 1 januari 2022 duidelijk. We knutselden zelfs verschillende varianten. Aftellen geblazen dus naar het nieuwe jaar! Wij kijken er ook wel naar uit omdat we dan leren rekenen met kommagetallen!