(Hier zijn enkele leerlingen sportief aan het rekenen.)

Al derde week van het schooljaar. We maakten al onze eerste toets van rekenen. De structuur van 25(0), 50(0), 75(0) en 100(0) werd in onze interne computer opgeslagen (ons hoofd). We herhaalden het vermenigvuldigen en delen bij het cijferen. Oefen veel je tafels!!! Je kan op het internet veel leuke tafelspelletjes vinden. We luisterden naar elkaars mening en konden op een leuke en positieve manier discussiëren met elkaar. Dan vervoegden we werkwoorden in de verleden tijd (V.T.) en tegenwoordige tijd (T.T.). Dit verloopt nog wat moeizaam, maar we zullen dit blijven herhalen en herhalen. Tijdens ons thema het weer kwamen we meer te weten over de wolken en soorten neerslag. Dan mochten we ook wel eens in de cinema een leuk, informatief filmpje daarvan bekijken. Opnieuw gaan sporten met een glimlach op ons gezicht en knutselen met juf Aurélie was ook supertof!