Dinsdag mochten we allen inchecken voor een nieuwe vliegende start van ons schooljaar. Vele dingen beginnen uitdelen zoals: dikke map, dunne map, schrijfdoos per leerling, werkboeken, agenda…. veel om op te noemen. In de namiddag mochten we samen met het 5de en 6de leerjaar de vliegtoren helpen door de coƶrdinaten te zoeken van verloren vliegtuigen en dit deden we via een landenspel met vele vragen. Daarnaast zijn we al begonnen met een eerste woordpakket voor spelling en maakten we hiervan ook al een dictee. Tijdens de rekenlessen herhaalden we de kalender, optellen en aftrekken tot 1000 maar ook nogmaals het cijferen optellen en aftrekken tot 1000. Hierbij krijgen we vaak de hulp en zorgondersteuning van juf Jessie in onze klas. Voor taal zijn we ook al aan de slag gegaan. We leerden een weg te volgen door te luisteren naar de omschrijving en we mochten dan zelf ook een verzinnen en uitleggen aan een medeleerling. Voor WO zijn we gestart met het thema het weer. Daarnaast hebben we allemaal een leuke groene doos gekregen en mogen we veel, maar dan ook veel water drinken! We mochten deze leuke week afsluiten met onze allereerste zwemles van dit schooljaar. Ziezo de week zit erop, handen wassen en lichtjes uit. Tot volgende week en een prettig weekend allemaal.