Vorige week zongen we samen de vele verschillende versies van het alfabetlied. Nadat we zelf heel wat woorden in alfabetische orde rangschikten, haalde onze juf deze week woordenboeken tevoorschijn voor ons. Nu we het alfabet onder de knie hebben en we weten dat alle woorden in het woordenboek alfabetisch geordend staan, lukt het al heel goed om woorden op te zoeken.

Ook oefenden we nog eens met een woordspelletje de vraagstellingen in. Dat zorgde soms voor hilariteit, want sommigen kozen woorden die sprekend bij hun interesses passen. En natuurlijk kennen we elkaar intussen al heel goed.

Juf Stephanie, alias de voorleesjuf, kwam deze week ook op . visite. Ze had een stapeltje boeken van de bekende schrijver Marc de Bel mee. We kenden Marc de Bel al behoorlijkgoed, want onze juf heeft ook een hele collectie boeken van hem waaruit al regelmatig werd voorgelezen.