Ook deze tweede week van het schooljaar stonden er nog “nieuwigheden” op het programma. Zo leerden we ons eerste liedje. We waanden ons met de grote banaan uit Afrika nog even in vakantiesferen. Ook schreven we ons eerste woordpakket van het vierde leerjaar en maakten we zelfs al een eerste herhalingstoets van wiskunde. Onze juf las ook voor de eerste keer voor uit “De Katten van Kruisem”, een boek van Marc de Bel. De hoofdpersonages zijn net als de jongens uit onze klas voetbalfanaten. Verder zijn we de klaswerking al goed gewoon en zet iedereen zijn beste beentje voor om zijn klastaak tijdens de week uit te voeren. We eindigden de week met onze eerste plons van het schooljaar in het zwembad van Kuurne. En intussen houdt Ralfie Raaf een oogje in het zeil, want vriendschap vindt hij belangrijk!